Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea Daniel Moroşanu care a susţinut bacalaureatul la 42 de ani, fiind notat la limba română cu 3.60, nu a luat examenul nici după depunerea contestaţiei, obţinând în plus doar 15 sutimi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Moroşanu obţinuse 3.60 la română, 7.55 la istorie şi 8.65 la geografie. El a depus contestaţie imediat după ce a aflat rezultatele la bacalaureat, însă nici după recorectarea lucrării nu a fost admis.

În urma contestaţiei, liderul liberal a fost notat cu 3.75 la proba la română, fiind în continuare respins.

Imediat după aflarea rezultatelor la bacalaureat, Daniel Moroşanu, care este prim-vicepreşedinte PNL Vrancea şi preşedinte PNL Vidra, fiind consilier local la al treilea mandat, a declarat pentru News.ro că va susţine din nou bacalaureatul, la sesiunea de toamnă.

”Dacă nu iau, mă prezint în toamnă şi dau iar, mă voi duce mai pregătit şi voi lua cu notă mai mare. Nu e uşor, dar a fost un orgoliu personal să iau Bacalaureatul. Încurajez pe cine nu a făcut acest lucru, să nu ezite, nu e târziu. Vârsta nu e un impediment, e greu, dar nu imposibil”, a declarat consilierul din Vidra.

Dacă se va hotărî să se înscrie la o nouă sesiune a bacalaureatului, Daniel Moroşanu va susţine doar proba la care a picat – Limba şi literatura română.

Daniel Moroşanu are 42 de ani, este preşedintele PNL Vidra, consilier local în comuna Vidra şi prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea. În acest an a dat pentru prima dată bacalaureatul. El absolvise o şcoală profesională şi apoi a făcut liceul la seral.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.