Prim-adjunctul Jandarmeriei Bucureşti, Alin Mastan, a fost împuternicit în funcţia de inspector general al Jandarmeriei Române, prin ordin al ministrului Marcel Vela.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere că la data de 19.10.2020 a expirat împuternicirea în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a colonelului Enescu Bogdan, începând cu data de 20.10.2020, prin ordin al ministrului afacerilor interne, Ion Marcel Vela, colonelul Mastan Alin, prim adjunct al Directorului General al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost împuternicit să exercite atribuţiile funcţiei de inspector general al Jandarmeriei Române”, a transmis, marţi, Ministerul Afecerilor Interne.

De asemenea, cu aceeaşi dată, ministrul afacerilor interne a dispus împuternicirea în funcţia de prim-adjunct al inspectorului general şi şef al Statului Major a colonelului Uzlău Liviu, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din I.G.J.R.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.