Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că ar trebui să existe mandate pentru toate funcţiile din stat. Liderul social-democrat a precizat că acest lucru va fi legiferat în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a declarat, joi seară, la Antena 3, că şi colegii săi din coaliţie susţin existenţa mandatelor pentru funcţiile de conducere.

”Părerea mea şi a colegilor mei - şi văd că şi în coaliţie este aceeaşi părere - să nu mai existe funcţii în România, fără mandat. Există anumite instituţii, în România, în acest moment care nu au mandat delimitat”, a declarat Ciolacu. 

Preşedintele PSD a dat exemplul Rusiei unde legislaţia a fost schimbată pentru ca ”cineva” să poată avea mai multe mandate. 

”Am văzut ce s-a întâmplat în Rusia când nu a existat niciun mandat sau cineva, un dictator a schimbat legislaţia ca să aibă cât mai multe mandate şi unde s-a ajuns”, a declarat Marcel Ciolacu. 

Ciolacu a mai precizat că în România toţi şefii de instituţii vor avea mandate. 

”Cred că toţi şefii de instituţii, la un moment dat, trebuie să aibă mandat. Acest lucru se va modifica, sper, anul acesta în sesiunile parlamentare aceste legi”, a mai declarat Marcel Ciolacu. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.