Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu şi preşedinte executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a anunţat că va depune plângeri penale la adresa autorităţilor. El precizează că stă închis în casă de cinci zile, în baza unui comunicat de presă emis de Direcţia de Sănătate Publică Giurgiu, deşi a avut teste negative pentru COVID-19 concludente. Social-democratul mai spune că este verificat de forţele de ordine dacă nu a încălcat ccumva condiţiile „arestului la domiciliu fără faptă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ciuma galbenă a ridicat abuzul pe cele mai înalte culmi. Poliţia politică a Prefecturii acţionează fără pic de discernământ împotriva adversarilor politici. De 5 zile stau închis în casă în baza unui comunicat de presă emis de DSP Giurgiu”, a scris Marian Mina marţi pe Facebook.

El adaugă că nu a primit nici până acum o decizie de carantinare şi nu a semnat nimic în acest sens.

Am două rânduri de teste negativ concludente şi, cu toate acestea, sunt prizonier la domiciliu şi sunt verificat de forţele de ordine dacă nu cumva am încălcat condiţiile arestului la domiciliu fără faptă. Nici până în ziua de azi nu am primit decizia de carantinare şi nu am semnat nimic în sensul acesta. Voi depune plângeri penale împotriva tuturor autorilor abuzului”, a conchis Mina, în postarea la care a ataşat şi rezultatele testelor pentru COVID.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.