Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă că la Spitalul din Târgu Bujor va fi contruită o secţie nouă de Pediatrie, în urma unei investiţii de aproximativ un milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 60.000 de oameni din centrul judeţului Galaţi au nevoie de Spitalul din Târgu Bujor. De aceea, de câţiva ani, investim în modernizarea spitalului, construim clădiri noi şi achiziţionăm aparatură medicală. În acest moment, la Târgu Bujor, construim de la zero, cu ajutorul fondurilor europene, o clădire nouă pentru tratarea copiilor. Noua secţie de Pediatrie va fi mult mai mare faţă de ceea ce există în prezent (de la aproximativ 45 de mp la peste 450 de mp), va avea saloane moderne, inclusiv cu paturi pentru părinţi, spaţii de joacă sau pentru activităţi şcolare, rezerve mamă—copil, săli de tratament şi cabinete medicale”, a scris Costel Fotea pe Facebook, luni.

El a precizat că deja fundaţia noii clădiri a fost finalizată, iar constructorul lucrează în continuare la structura de rezistenţă.  

”Investiţia este de aproximativ un milion de euro, incluzând aici şi dotarea cu echipamentele şi mobilierul necesar”, a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.