Preşedintele Comisiei de transport şi mobilitate urbană din PMB, Florin Melciu, anunţă că a fost avizat acordul de colaborare al Primăriei Municipiului Bucureşti şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere privind soluţiile de trafic pentru locuitorii cartierului Greenfield.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cadrul Comisiei de transport şi mobilitate urbană, în calitate de preşedinte am avizat astăzi acordul de colaborare al Primăriei Municipiului Bucureşti şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SĂ. Aşa cum am promis, venim cu acest acord în întâmpinarea unei probleme stringente, ce afectează rezidenţii din cartierul Greenfield, prin implementarea soluţiilor de trafic. Astfel, cei peste 6500 de locuitori din cartierul Greenfield vor putea beneficia de drumul de acces, deblocându-se astfel traficul din zonă”, anunţă Melciu pe Facebook.
Soluţia pentru deblocarea traficului în zona cartierului Greenfield include reconfigurarea spaţiului de sub pasajul Otopeni, inclusiv amplasarea unui sens giratoriu.
Locuitorii complexului rezidenţial Greenfield din Băneasa au solicitat în mai multe rânduri găsirea unei soluţii pentru deblocarea accesului în cartier, precum şi înfiinţarea unei linii de transport în comun care să se lege cu cel puţin o staţie de metrou.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat miercuri că autobuzul 203 care face legătura între cartierul Greenfield şi Piaţa Presei Libere va circula începând de sâmbătă până la Piaţa Victoriei, unde călătorii au conexiune directă cu metroul.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.