Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, anunţă că a fost emisă autorizaţia de construire pentru drumul expres Galaţi-Brăila, de circa 11 kilometri, cu câte două benzi pe sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform preşedintelui Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, acest drum va fi o alternativă modernă de transport între Galaţi şi Brăila, inclusiv pentru traficul greu, care va asigura conectarea rapidă cu podul suspendat peste Dunăre.

În Galaţi, drumul expres va începe în zona localităţii Movileni. În cadrul acestei investiţii, de-a lungul traseului vor fi realizate trei poduri, două viaducte şi un pasaj.

"Firma care a câştigat licitaţia a început deja partea de decopertare, iar valoarea acestei importante investiţii este de peste 440 de milioane de lei (TVA inclus). De asemenea, am convenit cu ministrul Transporturilor realizarea unei conexiuni rutiere între acest drum expres şi viitoarea Centură Mare a Galaţiului", a transmis preşedintele CJ  Galaţi, Costel Fotea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.