Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, şi directorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, Lucian Lungoci, vor fi naşii copilului născut în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o şenilată a RAJDP care a rămas înzăpezită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marius Horia Ţuţuianu şi Lucian Lungoci au vizitat-o, luni seară, pe femeia de 21 de ani din Adamclisi care a născut într-o şenilată a RAJDP, aceasta fiind internată împreună cu băieţelul ei la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cei doi i-ai propus femeii să fie naşii copilului.

FOTO: Consiliul Judeţean Constanţa
FOTO: Consiliul Judeţean Constanţa

“Am vorbit cu mama şi de comun acord am stabilit ca eu şi directorul RAJDP să fim naşii acestui prunc mai ales că-l cheamă Ionuţ Andrei, ca pe fiul meu cel mare. Vom boteza acest copil şi ne face plăcerea de a-l avea sub oblăduirea noastră în anii de viaţă”, a afirmat Marius Horia Ţuţuianu.

FOTO: Consiliul Judeţean Constanţa
FOTO: Consiliul Judeţean Constanţa

Tânăra de 21 de ani, din Adamclisi, a cerut ajutorul autorităţilor vineri seară deoarece intrase în travaliu, iar pentru că drumurile erau înzăpezite, nu se putea duce la spital. O maşină cu şenile a Regiei Autonome de Drumuri şi Poduri Constanţa a ajuns la locuinţa femeii, a preluat-o, apoi s-a îndreptat spre altă localitate pentru a lua o altă femeie însărcinată, urmând să le transporte la Centrul Medical Băneasa. Cu şase kilometri înainte să ajungă la Băneasa, şenilata a rămas blocată în zăpadă, iar femeia de 21 de ani a fost nevoită să nască în utilaj, ea fiind asistată de cei doi paramedici SMURD care o însoţeau şi care au fost coordonaţi telefonic de un medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Ulterior două ambulanţe însoţite de utilaje de deszăpezire au ajuns în zona respectivă şi le-au preluat pe femeia care născuse şi pe cea însărcinată, transportându-le la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.