Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău Petre Emanoil Neagu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul instituţiei pe care o conduce că este uimit de ceea ce vede seara la televizor. Practic, România pe care o prezintă la televizor politicienii este total diferită de România reală, consideră el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu nu vreau să fac politică, pentru că mi-am propus să nu fac politică la Consiliul Judeţean, dar, nu prea mai pot să mă uit la mă uit la televizor. Bine, mă mai uit acum, că este campionatul asta european şi îmi place sportul, dar altfel....  Este incredibil ceea ce văd. Lucrurile în România merg perfect, lumea e fericită, economia duduie, lucrurile sunt într-o normalitate şi când vii dimineaţă la serviciu nu sunt bani la PNDL. Eu fac un apel la cei ce ne reprezintă, chiar şi la parlamentarii noştri care ne reprezintă la Centru. Dacă nu vor termina cu discuţiile astea sterile, nu ştiu unde vom ajunge. Ne batem în tot felul de idei la televizor să demonstrăm care suntem mai deştepţi şi mai frumoşi, deşi nu asta este rolul nostru ci trebuie să facem ceva pentru cetăţenii ăştia care aşteaptă şi nici timpul nu mai are răbdare cu noi, dar nici noi nu mai avem răbdare cu timpul", a spus Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.

Pe de altă parte, Neagu spune că a observat că politicienii din zilele noastre au ajuns să mintă atât de frumos cu zâmbetul pe buze încât şi ei ajung să creadă ceea ce spun.

„Şi mai este o chestie pe care pe mine mă deranjează teribil. E la modă acum, la politicieni, o chestie... mint cu atâta nonşalanţă de începi să îi crezi. Pandemia asta, cred că ne-a mai adus o pandemie. Boala de a spune adevăruri pe jumătate şi de a minţi cu zâmbetul pe buze.  Dar, una peste alta, cred că au făcut ăştia nişte cursuri cu oameni de specialitate de şi ei ajung să creadă ceea ce spun. Cred că ajung acasă şi realizează câte lucruri măreţe au făcut în România. Nu se mai poate aşa. Noi avem nevoie de lucruri concrete şi totul este bine la televizor dar dacă mergi pe la ţară aşa şi chiar pe la oraş, observi că nu prea mai este aşa de bine", a concluzionat Petre Emanoil Neagu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.