Preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Bucureşti - Ilfov, Sandra Alexiu, reclamă o ”haiducie contractuală”. 1.200 de medici sunt chemaţi să semneze fizic contracte, în ilele de joi şi veri, dar vineri este zi scurtă la DSP, aşa că medicul estimează că totul trebuie făcut în aproximativ 660 de minute. ”Încercare demnă de Guinness Records”, afirmă medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Are loc la Bucureşti un fenomen inedit prin care DSPB va încerca să atingă un nou record. Medicii de familie au fost chemaţi să semneze FIZIC, cu semnătura din pix şi ştampila (care mai are) contractele care trebuiau semnate după 1 aprilie ca să intre în vigoare de la 1 mai”, a scris Sandra Alexiu pe Facebook, precizând că operaţiunea, o adevărată ”haiducie contractuală”, trebuie să aibă loc în zilele de joi şi vineri.  

”Medicii vor avea la dispoziţie 7 ore joi şi 4 ore vineri (zi scurta, deh, în DSPB = bugetari) adică 660 de minute pentru 1200 de medici. Ei vor trebui desigur să lipsească de la cabinete pentru ca nimeni de la DSP sa nu stea niciun minut în plus la program”, a mai scris medicul, precizând că este o adevărată ”încercare demnă de Guinness Records”. Medicul atrage atenţia că semnătura electronică poartă după ea ora şi data.  

”Asta dacă va întrebaţi totuşi de ce nu se pot semna electronic şi nu ar face decât să arate latenţa uriaşă cu care se pregătesc contractele... Dacă făceam o grevă mică şi nu semnam contractele o lună şi jumătate CĂ AŞA AM VRUT NOI ieşea scandal monstru... Dar pe noi nu ne protejează nimeni...”, a mai scris medicul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.