Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Daniel Barbu, a fost urmărit pe stradă duminică dimineaţă în timp ce îşi plimba câinele în zona Parcului Cişmigiu, de un bărbat care l-a acuzat că este o slugă a lui Liviu Dragnea şi că a fost pus să fure voturile. În replică, Barbu a spus că România nu poate fi schimbată prin mitocănie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Iată sluga lui Dragnea, care îşi plimbă căţelul duminica dimineaţa în Cişmigiu. Sluga lui Dragnea îndrăzneşte să iasă pe stradă. El este pus să fure alegerile viitoare. Iată-l”, i-a strigat un bărbat, în timp ce îl filma pe Daniel Barbu, care îşi plimba câinele, aşa cum se arată într-un clip video postat pe pagina de Facebook a bărbatului.

Daniel Barbu i-a replicat că „Mitocănia nu salvează România”, iar bărbatul a continuat: „Nu, aşa e, ai dreptate! Mitocani sunteţi voi. De fapt, nu mitocani, ci infractori. Sluga lui Dragnea, iată. Cine vrea să-l vadă, îl poate vedea în weekend dimineaţa”.

O întâmplare asemănătoare a avut loc la sfârşitul lunii septembrie şi cu preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, care a fost urmărit până acasă de un grup de protestatari, care i-au reproşat acestuia că face politica PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.