Primul ministru Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că Guvernul nu va renunţa la acordarea voucherelor de vacanţă angajaţilor din sistemul public. "Decizia Guvernului este aceea de a menţine voucherele de vacanţă", a afirmat şeful Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Ludovic Orban cataloghează drept "fake news" ideea conform căreia Guvernul ar urma să renunţe la acordarea voucherelor de vacanţă angajaţilor din sistemul public. 
 
"Eu am spus, îmi doresc ca şi companiile să poată să ofere aceste vouchere de vacanţă angajaţilor din mediul privat. Asta este poziţia oficială a partidului. Sigur că, de-a lungul timpului, în activitatea politică, mai apar declaraţii, dar decizia noastră, care este practic decizia Guvernului, este aceea de a menţine voucherele de vacanţă”, a afirmat Ludovic Orban, la preluarea mandatului de ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri de către Virgil-Daniel Popescu.
 
Primul ministru a adăugat că voucherele au ajutat la dezvoltarea turismului, dar că Guvernul este interesat şi de capacitatea de a atrage un număr cât mai mare de turişti străini în România prin dezvoltarea infrastructurii şi printr-o "promovare adecvată a destinaţiilor turistice, care, din păcate, până acum nu s-a făcut”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.