Premierul Dacian Cioloş a decis, miercuri, noi eliberări şi numiri de prefecţi şi subprefecţi, astfel că şi-au încetat activitatea subprefecţii judeţelor Olt şi Teleorman, iar în judeţul Vaslui a fost numit Isabel Bogdan în funcţia de prefect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încetarea exercitării cu caracter temporar prin detaşare în condiţiile legii a funcţiei publice de subprefect a judeţului Olt de către domnul Oproiu Ionel. De asemnea, încetarea execrcitării funcţiei de subprefect al judeţului Teleorman, domnul Ceciu Alexandru Răzvan. Numiri de subprefecţi în judeţul Olt, domnul Cotarcea Ionuţ, subprefect al judeţului Teleorman domnul Dumitraşcu Liviu şi subprefect al judeţului Timiş domnul Gheorghe Zoltan Marossy”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.

El a anunţat că a fost făcută o singură numire în funcţia de prefect, respectiv în judeţul Vaslui, unde a fost numit Isabel Bogdan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.