Premierul interimar Florin Cîţu anunţă că va fi suplimentat bugetul pentru acordarea voucherelor pentru peroanele care se vaccinează, cel mai probabil, o şedinţă de Guvern în acest sens urmând a avea loc în cursul zilei de joi. În legătură cu persoane care s-au vaccinat, la maratonul din Capitală sau în alte zone şi nu au primit aceste vouchere, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare Valeriu Gheorghiţă afirmă că vor fi primite în perioada următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Florin Cîţu a reiterat, miercuri, ideea că  este foarte bine că s-au vaccinat tot mai multe persoane, pentru că este singura soluţie pentru a limita răspândirea virusului.  

„Am vorbit despre acele vouchere pentru cei care se vaccinează. Vreau să vă spun că bugetul cred este finalizat, va trebui să dăm o hotărâre de Guvern pentru a suplimenta bugetul pentru aceste vouchere. Cred că facem mâine o şedinţă de Guvern pentru a suplimenta acel buget”, a anunţat Florin Cîţu.  

Întrebat despre cei care s-au vaccinat, la maratonul din Capitală sau în alte zone şi nu au primit aceste vouchere, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, afirmă că se vor primi în perioada următoare. 

„Urmează să se distribuie acele vouchere. S-a făcut suplimentarea bugetului de la Ministerul Sănătăţii, DSP-urile au fondurile necesare, vor fi alocate în perioada următoare”, a declarat Gheorghiţă.  

Peste 33.000 de persoane s-au vaccinat la maratonul din Bucureşti, la finalul săptămânii trecute.  

Persoanele care se vaccinează cu schema completă primesc vouchere în valoare totală de 100 de lei.   

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.