Prefectul Judeţului Olt Florin-Constantin Homorean a precizat că, sâmbătă, incidenţa cumulată a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile în judeţ este de 0.59 la mia de locuitori, iar în 50 de localităţi nu a fost înregistrat niciun caz pozitiv de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În conformitate cu Hotărârea Guvernului României nr. 3 din 12.01.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 ianuarie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, vă comunicăm că, incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile în judeţul Olt, la data de 06.02.2021, este de 0,59/1.000 locuitori, iar în 50 de localităţi nu a fost înregistrat, în ultimele 14 zile, nici un caz pozitiv COVID-19”, arată un comunicat de presă al Prefecturii Olt.

Potrivit sursei citate, „constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile şi stabilirea măsurilor aplicabile, se realizează, în maximum 48 ore de la atingerea acestora, de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt. Măsurile se aplică pentru o perioadă de 14 zile de la data adoptării hotărârii C.J.S.U. Olt şi se menţin chiar şi în situaţia în care incidenţa cumulată scade sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori sau 1,5 cazuri la 1.000 de locuitori, după caz”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.