Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă a cerut, luni, Primăriilor de la nivelul Municipiului Bucureşti să înfiinţeze, la nivelul sectoarelor pe care le gestionează, puncte fixe pentru efectuarea recenzării, amplasate în locuri uşor accesibile pentru cetăţeni şi în care activitatea să se realizeze prin interviu faţă în faţă cu cel puţin un recenzor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În scopul impulsionării procesului de recenzare, Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a solicitat autorităţilor administraţiei publice locale să ia măsuri de urgenţă în vederea creşterii numărului de persoane recenzate la nivelul Capitalei”, se arată într-un comunicat oficial al Prefecturii Capitalei.

Prefectul Toni Greblă a cerut Primăriilor de la nivelul Municipiului Bucureşti să înfiinţeze, la nivelul sectoarelor pe care le gestionează, puncte fixe pentru efectuarea recenzării, amplasate în locuri uşor accesibile pentru cetăţeni şi în care activitatea să se realizeze prin interviu faţă în faţă cu cel puţin un recenzor.

Punctele fixe de recenzare vor funcţiona până la finalul perioadei de recenzare , în data de 17 iulie 2022.

Lista cu punctele fixe de recenzare disponibile la nivelul sectoarelor Capitalei poate fi consultată AICI

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.