Prefectul judeţului Dolj, Sorin Răducan, a demisionat din funcţie, joi, el spunând că a luat această decizie din motive personale. Răducan a fost numit prefect în iulie 2014, anterior fiind director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Dolj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La final de mandat, după mai bine de doi ani şi jumătate în care am fost onorat să reprezint judeţul Dolj din poziţia de prefect, îmi exprim speranţa că am reuşit să ating nivelul de importanţă şi demnitate pe care îl solicită această funcţie. În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu consider că am vegheat cu intransigenţă la respectarea şi aplicarea Constituţiei, a legilor, a ordonanţelor, a hotărârilor Guvernului, precum şi a ordinii publice, aşa cum mi-am luat angajamentul la momentul învestirii în funcţie”, a declarat Sorin Răducan, într-o conferinţă de presă.

Sorin Răducan a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Dolj în iulie 2014, după ce anterior fusese director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Dolj. De asemenea, el a fost şef de cabinet al senatorului Mircea Geoană. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.