Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, s-a izolat la domiciliu după ce soţia sa, care este medic, a fost confirmată cu noul coronavirus. Dolha s-a testat la rândul său, iar rezultatul primului test este negativ. Prefectul va rămâne însă în carantină, urmând a repeta testul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Reprezentanţii Prefecturii Bistriţa-Năsăud au anunţat, miercuri după-amaiză, că rezultatul primului test CoVid-19 al prefectului Stelian Dolha este negativ.

El va rămâne, conform procedurii, în carantină, urmând să repete testul peste câteva zile.

"Mulţumesc tuturor pentru urările de sănătate şi mesajele de încurajare adresate familiei mele! Sunt nerăbdător să revin la activitatea instituţională, însă sănătatea celor din jur vine întotdeauna pe primul loc în contextul pandemic, aşa că voi urma cu stricteţe procedura şi recomandările medicului epidemiolog", a afirmat Dolha.

ŞTIREA INIŢIALĂ - "Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, şi-a suspendat temporar activităţile din agenda de lucru şi s-a izolat la domiciliu după ce soţia sa, medic de profesie, a fost depistată pozitiv la testul CoVid-19. Precizăm că domnul prefect a efectuat testul CoVid-19 în această dimineaţă, urmând să primească rezultatul în cursul zilei de astăzi", au transmis, miercuri, reprezentanţii Prefecturii Bistriţa-Năsăud.

Conform sursei citate, Stelian Dolha va participa prin intermediul aplicaţiilor on-line la şedinţele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi va păstra în permanenţă legătura cu colegii săi de la Instituţia Prefectului pentru gestionarea activităţilor curente.

"Pe această cale prefectul le recomandă tuturor locuitorilor judeţului să se protejeze pe ei şi pe cei apropiaţi, să evite aglomeraţiile şi să respecte măsurile de siguranţă pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus", au arătat reprezentanţii Prefecturii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.