Prefectul de Iaşi, Marian Grigoraş, susţine, într-un apel adresat ieşenilor, că “trăim efectele concediilor“ şi le cere oamenilor să nu revină imediat în colectivităţi la întoarcerea din vacanţă. Apelul prefectului de Iaşi vine după ce în judeţ s-au înregistrat 70 de cazuri de coronavirus în doar 24 de ore, numărul total de îmbolnăviri ajungând astfel la 2.180.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În această perioadă trăim efectele concediilor. Socializarea este de înţeles, dar fiţi precauţi tot timpul. Neglijenţa are costuri sociale, de bani şi de timp prea mari. Uneori, din păcate, se pot pierde şi vieţi omeneşti. Devine de la zi la zi tot mai problematic să găsim soluţii pentru a interna în spital persoanele pozitive“, a declarat prefectul Iaşiului, Marian Grigoraş.

Totodată, el le cere oamenilor să nu revină în colectivităţi imediat după întoarcerea din vacanţă.

“La revenirea din concediu faceţi tot posibilul să amânaţi revederea celor dragi şi a prietenilor. Încercaţi să nu reintraţi imediat în colectivitate, trageţi puţin de timp. Înainte de a lua decizia de a merge din nou la serviciu, fiţi sinceri cu voi înşivă şi faceţi o autoevaluare a stării de sănătate. Fiţi precauţi şi apelaţi la medic în cazul în care aveţi simptome. Vă rog, nu lăsaţi garda jos prea uşor!“, a afirmat prefectul Marian Grigoraş în apelul său către ieşeni.

Miercuri, în Iaşi au fost raportate 70 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, numărul total ajungând la 2.180.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.