Prefectul judeţului Braşov, Mihai Cătălin Văsii, propune redeschiderea piscinelor interioare şi a trimis o solicitare în acest sens către Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prefectul judeţului Braşov, Mihai Cătălin Văsii, a înaintat Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei propunerea ca, în eventualitatea unei noi prelungiri a stării de alertă pe teritoriul României, să se ia în considerare posibilitatea ca operatorii economici ce desfăşoară activităţi în spaţii închise în domeniul piscine să îşi poată relua activitatea cu publicul, cu respectarea tuturor normelor de prevenire a îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 stabilite prin ordin al ministrului Sănătăţii, emis în temeiul art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare”, a transmis, marţi, Prefetura Braşov.

Sursa citată a precizat că propunerea are în vedere trendul descendent al incidenţei cumulate a cazurilor de COVID-19 înregistrat în ultima perioadă la nivel naţional, precum şi mai multe solicitări în acest sens înregistrate la Instituţia Prefectului Judeţul Braşov.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.