Prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, a covocat duminică membrii Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă în şedinţă, pentru a fi evaluate intervenţiile şi planul pentru serviciul de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a fost convocată duminică, de la ora 10:30. 

 ”Vor fi evaluate intervenţiile şi planul pentru serviciul de iarnă”, mai arată Prefectura.

Meteorologii anunţă temperaturi cuprinse între 5 şi 7 grade Celsius şi vânt în Bucureşti în acest weekend. De asemenea, prognozează lapoviţă şi ninsoare în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Premierul Marcel Ciolacu le-a cerut sâmbătă, miniştrilor, măsuri pentru ca indiferent de starea vremii, autorităţile să fie pregătite să intervină. El a cerut convocarea comandamentelor de iarnă la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Transporturilor şi Ministerului Energiei, în cursul zilei de duminică, pentru a pregăti măsuri de intervenţie.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.