Prefectul Capitalei Toni Greblă i-a solicitat primarului Nicuşor Dan date cu privire la sesizările primite de la cetăţeni sau de la primarii de sector vizând tăieri sau toaletări de arbori uscaţi, au declarat surse din administraţia locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform surselor citate, în documentul primit de primarul Capitalei se precizează că solicitarea este adresată din cauza numărului mare de arbori doborâţi în urma fenomenelor meteorologice din ultima vreme, incidente soldate cu pagube materiale.

Prefectul Capitalei i-a cerut lui Nicuşor Dan informaţii referitoare la numărul sesizărilor primite în acest an pentru tăierea sau toaletarea unor arbori uscaţi sau îmbătrâniţi şi la stadiul în care se află aceste sesizări.

Potrivit celui mai recent bilanţ transmis de ISU, în urma vijeliei care a afectat Capitala la sfârşitul săptămânii trecute, zece copaci au fost rupţi şi şase maşini au fost avariate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.