Prefectul Capitalei Toni Greblă a avut, marţi, o primă discuţie cu primarul general Nicuşor Dan şi cu edilii de celor şase sectoare, fiind analizate problemele cele mai grave cu care se confruntă Bucureştiul - termoficarea, urbanismul, problemele de mediu, problemele de trafic, problemele care ţin de îngrijirea parcurilor pentru prevenirea muşcăturilor de căpuşe şi au convenit asupra unei eficiente colaborări interinstituţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În concret, s-a convenit efectuarea unei analize pe problematica urbanismului, joi, 15 iunie. La această întâlnire vor fi invitaţi să participe alături de prefect,  primarul general, primarii de sectoare, reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării, Inspectoratului Regional în Construcţii, Universităţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, precum şi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară”, arată comunicatul de presă al Prefecturii Municipiului Bucureşti.
 
Primarii prezenţi au salutat implicarea Prefectului Municipiului Bucureşti în realizarea unui climat de dialog şi colaborare în interesul soluţionării nevoilor cetăţenilor capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.