Prefectul Capitalei Alexandra Văcaru i-a convocat pe primarii din Bucureşti la sediul Primăriei Capitalei, marţi 23 noiembrie, pentru a verifica stadiul pregătirilor de iarnă. De asemenea, la nivelul Instituţiei Prefectului a fost dispusă organizarea unui grup de lucru care să urmărească şi să comunice interinstituţional şi public toate acţiunile locale cu privire la programul de deszăpezire în sezonul rece 2021-2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Condiţiile dificile la nivelul municipiului Bucureşti în prag de sezon rece impune întâlnire excepţională a autorităţilor locale din Capitală. După o serie de comunicări interinstituţionale solicitate de Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti, prefectul Alexandra Vacaru îi convoacă pe toţi primarii celor şase sectoare şi pe cel al municipiului Bucureşti la o şedinţă de lucru pe tema Programului de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combatere a poleiului pentru iarna 2021 – 2022 şi nu numai”, arată o postare de joi pe pagina de Facebook a Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti.
 
Ea le-a comunicat edililor li s-a comunicat că sunt aşteptaţi pe 23 noiembrie la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti.
 
„Prin atribuţiile legale, vreau să mă asigur că primarii din Bucureşti depun toate eforturile pentru pregătirea intervenţiilor în sezonul rece la nivelul Capitalei. Este important ca bucureştenii să afle şi cum vor depune aleşii locali aceste eforturi, pentru că, deocamdată, Instituţia Prefectului nu a primit de la toate primăriile planul complet de măsuri”, a afirmat prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru.
 
Conform sursei citate, la nivelul Instituţiei Prefectului a fost dispusă organizarea unui grup de lucru care să urmărească şi să comunice interinstituţional şi public toate acţiunile locale cu privire la programul de deszăpezire în sezonul rece 2021-2022.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.