Prefectul de Giurgiu, Aneta Matei, a transmis, luni, un îndemn la vaccinare, afirmând că, în caz contrar, ”inamicul ne va doborî, iar mai târziu, regretele vor fi de prisos”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am remarcat cu bucurie receptivitatea dumneavoastră, a celor care au înţeles că vaccinarea este ”arma” cea mai puternică pe care o avem, în acest moment, în faţa pandemiei. Cu toţii trebuie să înţelegem, să conştientizăm că pe măsură ce ne vom vaccina în număr cât mai mare, vom începe să vedem şi rezultatele mult dorite şi aşteptate. Inamicul denumit SARS-CoV-2 nu poate fi mai puternic decât noi dacă nu îi permitem”, a scris, luni, pe Facebook, prefectul de Giurgiu, Anta Matei.

Aceasta a transmis un îndemn la vaccinare: ”Aşa că îi îndemn pe cei care încă nu s-au vaccinat, să o facă cu încredere, să o facă pentru ei, pentru cei dragi, pentru revenirea la normalitate, pentru sănătate şi pentru viaţă! Vaccinaţi-vă în număr cât mai mare şi îndemnaţi-i şi pe ceilalţi să o facă, căci altfel inamicul ne va doborî, iar mai târziu, regretele vor fi de prisos”, a mai scris prefectul.

Până acum, în judeţul Giurgiu s-au vaccinat peste 53.000 de personae.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.