Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un centru de încărcare a buteliilor, la un depozit din localitatea Fântânele, a anunţat ISU Prahova. Până în acest moment, echipajele au găsit două victime, respectiv un băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din suprafaţa corporală şi un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe mâini şi picioare, 30% din suprafaţa corporală. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijjiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifestă violent şi generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp cuprinzând 2 cisterne GPL, 20 de cluburi de carburant, un cap tractor, un autoturism. Totodată, a fost afectată întreaga locuinţă şi anexele pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp”, arată ISU Prahova, în anunţul de presă.
 
Conform sursei citate, până în acest moment echipajele au găsit două victime, respectiv un băiat de 17 ani cu arsuri pe 92% din suprafaţa corporală şi un bărbat de 52 de ani cu arsuri pe mâini şi picioare, 30% din suprafaţă corporală.
 
Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital.
 
La faţa locului au fost mobilizate 6 autospeciale de stingere şi 1 ambulanţă SMURD. Intervenţia este în dinamica. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.