Mai mult de jumătate dintre angajaţii Poliţiei Locale a oraşului prahovean Plopeni sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, conform datelor centralizate de autorităţile din judeţ. De asemenea, trei dintre salariaţii unei grădiniţe cu program prelungit din Ploieşti au fost diagnosticaţi cu COVID-19, printre ei numărându-se una dintre femeile care prepară mâncarea copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
La Poliţia Locală Plopeni, şase dintre angajaţii instituţiei au avut teste pozitive la COVID-19. Iniţial a fost diagnosticat unul dintre angajaţii instituţiei pentru ca o zi mai târziu analizele să indice prezenţa bolii pentru alţi cinci. Cei şase sunt izolaţi la domiciliu. 
Spaţiile în care funcţionează Poliţia Locală Plopeni au fost dezinfectate, iar activitatea instituţiei a fost reorganizată, fiind asigurată de către angajaţii care nu au fost infectaţi.
Focar de COVID-19 este şi la o grădiniţă cu program prelungit din Ploieşti, unde trei dintre cei 18 angajaţi sunt infectaţi. Printre cei trei  se numără una dintre bucătăresele care prepară mâncarea copiilor, iar celelalte două bucătărese fiind considerate, conform anchetei epidemiologice, contacţi direcţi ai femeii şi fiind carantinate la domiciliu. 
Activitatea unităţii de învăţământ este suspendată de mai multe zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.