Poliţiştii din Prahova fac publice, sâmbătă, fotografia şi semnalmentele unei fetiţe în vârstă de 10 ani, care a fost dată dispărută de către mamă. Femeia, care este despărţită de tatăl copilei, le-a spus poliţiştilor că fostul soţ a luat-o pe aceasta, în urmă cu două săptămâni şi nu a mai adus-o înapoi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil, au fost sesizaţi în mod direct, de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Filişan Neria Naomi , în vârstă de 10 de ani, din oraşul Mizil, a plecat de la domiciliu, iar până la ora sesizării nu a revenit. Semnalmente:  înălţime aproximativ 140 cm, greutate 30 kg, ochi căprui, ten măsliniu, faţa ovală, păr negru, fără semne particulare. La momentul plecării, minora purta o bluză de culoare roz, pantaloni lungi, negri şi papuci” transmite, sâmbătă după amiază, Poliţia Prahova.
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că fetiţa lipseşte de la mama sa de peste două săptămâni. Femeia este despărţită de tatăl copilei, iar acesta a luat-o pe cea mică în ziua de 26 martie şi de atunci nu a mai adus-o acasă, la mamă.
Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la locul unde se află fetiţa sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.