Un număr de 34 de muncitori dintre cei 180 de angajaţi ai unei societăţi comerciale din judeţul Prahova au fost diagnosticaţi cu COVID-19, toţi cei infectaţi cu noul coronavirus, dar şi colegii cu care aceştia au intrat în contact, fiind izolaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Conform informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, a mai fost identificat un focar la o societate de pe raza judeţului. Dintre cele 180 de persoane angajate aici, 34 au avut rezultate pozitive, motiv pentru care conducerea firmei a luat deja o serie de măsuri, comunicate şi DSP Prahova. A fost redusă, temporar, capacitatea de producţie ca urmare a scoaterii din activitate atât a personalului depistat pozitiv, cât şi a contacţilor direcţi. Totodată, a fost realizată şi dezinfecţia generală a unităţii respective” anunţă, miercuri Prefectura Prahova. 
De la începutul epidemiei în Prahova au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-Cov-2 1795 de persoane. Dintre acestea, 220 au fost declarate vindecate şi externate, iar 75 au decedat. 
Potrivit celor mai recente raportări, în spitalele din judeţ care trateaza bolnavi COVID-19, în secţiile de Terapie Intensivă, sunt internaţi, miercuri, 28 de pacienţi, dintre care 22 sunt ventilaţi.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.