Douăzeci şi nouă de persoane care au participat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un eveniment privat din Valea Doftanei, judeţul Prahova, au acuzat stare de rău, fiind solicitate mai multe echipaje medicale. După evaluare, 3 adulţi şi 2 minori au fost transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mai multe persoane ce se aflau la un eveniment privat din comuna Valea Doftanei au acuzat stare de rău. În urma evaluării medicale, 29 de persoane prezentau greţuri şi vărsături”, a transmis, duminică dimineaţă, ISU Prahova.  

Sursa citată a precizat că, ulterior, pentru investigaţii suplimentare, 3 adulţi şi 2 minori au fost transportaţi la UPU cu o autospecială de transport personal şi victime multiple(ATPVM). 

 ”Pentru gestionarea promtă a evenimentului, au fost alocate 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple (ATPVM), 1 ambulanţă SMURD şi 5 ambulanţe din cadrul SAJ”, a mai transmis sursa citată.  

Autorităţile din Prahova au demarat o anchetă pentru a stabili cauza îmbolnăvirii şi pentru a preleva probe din produsele servite în timpul evenimentului.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.