Portul Tomis a îngheţat după ce în Constanţa temperaturile au scăzut până la aproximativ minus 12 grade Celsius, zeci de constănţeni ieşind la plimbare ca să admire peisajul, dar şi ca să se plimbe pe faleză şi să facă fotografii cu stabilopozii acoperiţi de zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ciuda vremii nefavorabile, zeci de constănţeni au înfruntat frigul, vântul şi ninsoarea şi au ieşit, duminică, pe faleza Cazinoului, care era acoperită cu zăpadă.

Unii dintre oameni şi-au plimbat copiii cu sania, altii au făcut fotografii cu stabilopozii plini de zăpadă sau Cazinoul.

Spre Portul Tomis accesul era mai dificil. Zăpada era mai mare ca pe faleză, nu existau poteci aşa că oamenii erau nevoiţi să o ia pe şosea pe urmele făcute de maşini.

Mulţi au venit acolo ca să vadă portul îngheţat, la mal formându-se deja sloiuri.

Oamenii spun că dacă temperaturile se vor menţine scăzute mai multe zile atunci tot Portul Tomis se va transforma într-un mare patinoar. Unii şi-au amintit că în urmă cu mai mulţi ani, când a fost un ger năprasnic, atât portul Tomis, cât şi marea au îngheţat.

Constanţa s-a aflat începând din noaptea de joi spre vineri sub mai multe avertizări de viscol, în ultimele zile a nins consistent, vântul a bătut cu putere, iar temperaturile au coborât până la aproximativ minus 12 grade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.