Pompierii intervin, marţi, cu cinci maşini, o autoscară şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu la un depozit de materiale plastice (pet-uri) din Alba Iulia. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi şi există posibilitatea de propagare la depozitele învecinate. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1 la ieşirea din municipiul Alba Iulia către Teiuş, pentru desfăşurarea intervenţiei de lichidare a incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De la nivelul ISU Alba acţionează 5 maşini de stingere, 1 autoscară şi 1 ambulanţă SMURD. De asemenea, au fost trimise în sprijin 2 echipaje de stingere de la ISU Sibiu (1) şi ISU Hunedoara (1). Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecţie. Intervenţia este în dinamică. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 2000 mp, cu posibilităţi de propagare la depozitele învecinate.  Au fost suplimentate forţele trimise în sprijin cu alte 4 echipaje de stingere (1 - ISU Bihor, 1 - ISU Cluj, 1 ISU - Timiş, 1 - ISU Hunedoara)”, arată o informare de presă a IGSU. 

 

Sursa foto: ISU Alba
Sursa foto: ISU Alba
Sursa foto: ISU Alba
Sursa foto: ISU Alba
Sursa foto: ISU Alba
Sursa foto: ISU Alba
Sursa foto: ISU Alba
Sursa foto: ISU Alba

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.