Pompierii din Bucureşti intervin, luni, pentru stingerea unui puternic incendiu de vegetaţie uscată care se manifestă pe şase mii de metri pătraţi. Din cauza vântului se intervine cu dificultate. Traficul pe Splaiul Unirii a fost restricţionat

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Intervenim cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţia uscată din Splaiul Unirii, dinspre pod Mihai Bravu spre Târgul Vitan. Din cauza vântului se intervine cu dificultate, sunt mai multe focare de incendiu”, a transmis, luni, ISU Bucureşti-Ilfov.

La rândul lor, poliţiştii de la Brigada Rutieră au anunţat că a fost restricţionat traficul pe Splaiul Unirii, sensul dinspre Sos. Mihai Bravu către Calea Vitan.

”Solicităm conducătorilor auto sa circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri”, a transmis Brigada Rutieră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.