Pompierii din Sibiu au intervenit, joi, pentru a debloca uşa unui apartament, iar în interior au găsit cadavrul unei femei de 84 de ani şi un bărbat de 87 de ani imobilizat la pat. Bărbatul este transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O autospecială de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă pe strada Rahova din municipiul Sibiu, pentru a debloca uşa unui apartament. Pompierii au pătruns în locuinţă fără a fi înregistrate pagube materiale. În locuinţă a fost găsită şi o persoană de sex feminin, în vârstă de 84 de ani care prezenta rigiditate cadaverică”, a transmis, joi, ISU Sibiu.

Sursa citată a mai precizat că în apartament a mai fost găsit un bărbat, de 87 de ani, imobilizat la pat, cu diferite afecţiuni medicale.

”Bărbatul a fost evaluat medical de echipajul SMURD şi este transportat la UPU Sibiu pentru investigaţii medicale”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii au fost alertaţi de vecinii care nu o mai văzuseră pe femeie. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.