Pompierii au avut aproape 7.000 de intervenţii în ultimele cinci zile, dintre care peste 5.500 au fost cazuri de prim ajutor medical şi au făcut peste 800 de controale, în urma cărora au dat amenzi de peste 300.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cursul acestei săptămâni, inspectorii de prevenire au desfăşurat  822 de controale la nivel naţional, în cluburi, baruri, discoteci, săli de cinema, săli de spectacol, precum şi la unităţile turistice, în urma cărora au fost aplicate 2.159 sancţiuni contravenţionale (1.901 avertismente şi 258 amenzi), în cuantum de 303.300 lei, potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

În plan operaţional, în aceeaşi perioadă, la nivel naţional au fost derulate 6.969 intervenţii, salvatorii fiind solicitaţi la 228 misiuni de stingere a incendiilor, 5.560 de cazuri pentru acordarea primului ajutor medical, 32 de misiuni de descarcerare şi 179 pentru deblocare/salvare, pe timpul cărora au fost salvate 135 de persoane.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, în cele cinci zile, 5.338 persoane au fost asistate medical de către pompierii din echipajele de prim-ajutor medical şi terapie intensivă mobilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.