Poliţistul Eugen Stan din Bucureşti, acuzat de 18 infracţiuni de agresiune sexuală, a fost condamnat la 19 ani de închisoare. Decizia magistraţilor Judecătoriei Sector 6 nu este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii Judecătoriei Sector 6 au pronunţat prima sentinţă în dosarul în care poliţistul Eugen Stan din Bucureşti este acuzat de 18 infracţiuni de agresiune sexuală.

”La data de 14.07.2020 a fosrt pronunţată soluţia de condamnare a inculpatului la pedeapsa rezultantă de 19 ani de închisoare”, au transmis, joi, pentru News.ro, reprezentanţii Judecătoriei Sector 6.

Sentinţa magistraţilor nu este definitivă.

Poliţistul Eugen Stan de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost trimis în judecată, în 15 iunie 2018, de către procurii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru 18 infracţiuni de agresiune sexuală.

 Faptele au fost comise în perioada 2 noiembrie 2009 – 5 ianuarie 2018, victimele având vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani. Poliţistul le urmărea spre blocurile în care locuiau, infracţiunile fiind săvârşite în scara imobilelor sau în liftul acestora.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.