Poliţiştii şi jandarmii din Bucureşti au făcut, săptămâna trecută, controale pentru a verifica respectarea măsurilor de protecţie sanitară la metrou, fiind aplicate 169 de amenzi. Cele mai multe au vizat încălcarea legii privind starea de alertă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În săptămâna ce tocmai s-a încheiat , Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie Transport Public a desfăşurat acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr 55/2020, măsurile de protecţie împotriva infectării cu virusul COVID-19, în staţiile şi garniturile de metrou. Pe parcursul celor 7 zile, în urma verificărilor efectuate, în  care au fost implicaţi şi reprezentanţi ai jandarmeriei, au fost constatate şi aplicate  169 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 30.360 lei”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că 120 de amenzi au fost aplicate pentru încălcări ale prevederilor Legii nr. 55/2020 privind starea de alertă, 33 pentru abateri de la normele de convieţuire socială (Legea nr. 61/1991), iar 49 pentru alte abateri.

Poliţiştii au anunţat că aceste acţiuni vor continua, pentru siguranţa cetăţenilor şi pentru menţinerea unui climat de linişte publică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.