Poliţia Capitalei a informat sâmbătă că un bărbat a sunat la 112 şi a sesizat că în jurul orei 14.50 un tânăr a intrat cu o armă tip airsoft, neautorizată, într-un magazin de bijuterii din sectorul 1. Poliţiştii s-au deplasat la acel loc şi l-au imobilizat pe tânărul care era minor. Acesta a fost dus la sediul Secţiei 1 de Poliţie pentru audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În jurul orei 14.50, prin apel 112, un bărbat a sesizat faptul că într-un magazin de bijuterii din sectorul 1 este un tânăr cu o armă”, a transmis sâmbătă Poliţia Capitalei.
 
Sursa citată a adăugat că „poliţiştii s-au deplasat, de urgenţă la adresă, tânărul a fost imobilizat, asupra sa fiind identificată o armă de tip airsoft, nesupusă autorizării. Tânărul a fost identificat, este minor şi se află la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru audieri”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.