Poliţiştii din Buzău au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit şeful Secţiei Cardiologie a Spitalului Judeţean Buzău, doctorul Adrian Mihai Negoiţă, în vârstă de 37 de ani, găsit decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în incinta unei case de vacanţă pe care o avea în zona de munte a judeţului Buzău. Cardiologul se afla la locuinţa de la ţară alături de prieteni, cu care intenţiona să petreacă de ziua sa de naştere, care fusese joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Doiniţa Mihalache, bărbatul de 37 de ani a fost găsit mort în zona locuinţei sale din localitatea buzoiană Vadu Oii. În acest caz, a fost declanşată o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul, totul fiind incert la acest moment.

Directorul Spitalului Judeţean Buzău, Claudiu Damian, a declarat că medicul cardiolog Adrian Mihai Negoiţă se afla la locuinţa de la ţară, alături de prieteni, cu care intenţiona să petreacă de ziua sa, care fusese joi.

El a fost descoperit sâmbătă dimineaţă cu lovituri la cap.

Sosiţi la faţa locului, medicii de la Ambulanţă au încercat zeci de minute să-l resusciteze, însă în final a fost declarat decesul.

Circumstanţele în care s-a produs decesul sunt încă neclare, cauzele morţii urmând să fie stabilite în urma necropsiei.

Anchetatorii şi medicii iau în calcul două variante la acest moment: fie doctorul a suferit un infarct, fie s-a împiedicat şi a căzut cu capul de o bordură, lângă care a fost găsit.

Adrian Mihai Negoiţă avea 37 de ani şi lucra de doi ani în Spitalul Judeţean Buzău, fiind considerat un foarte bun specialist, el fiind şeful Secţiei de Cardiologie a celui mai mare spital buzoian.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.