Poliţiştii de la transporturi au patrulat, în ultima săptămână, în sute de staţii de cale ferată şi trenuri, fiind întocmite 31 de dosare penale şi fiind confiscate mii de ţigarete, precum şi sute de litri de alcool şi material lemnos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în perioada 17-24 noiembrie, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi, poliţiştii de la transporturi au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii, inclusiv a celei din domeniul economic.

Poliţiştii au patrulat în 321 de staţii de cale ferată, în 386 de trenuri de călători şi în 188 de zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare şi navale).

În urma acţiunilor, poliţiştii au depistat 14 urmăriţi la nivel naţional, 11 minori lipsiţi de supraveghere, 6 vânzători ambulanţi neautorizaţi şi 2 deţinători de substanţe halucinogene.

Au fost întocmite 31 de dosare penale, privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, loviri sau alte violenţe, distrugere, evaziune fiscală, precum şi alte fapte penale.

Poliţiştii au efectuat 2 percheziţii şi au identificat 21 de persoane bănuite de comiterea de infracţiuni, 4 persoane fiind reţinute sau arestate preventiv.

Au fost ridicate, în vederea confiscării/indisponibilizării, 5.000 de ţigarete, 750 de litri de alcool, 372 de metri cubi de material lemnos, precum şi bani şi alte bunuri, a căror valoare totală se ridică la aproximativ 32.000 de lei.

Astfel de acţiuni continuă şi în perioada următoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.