Poliţiştii au dat în ultimele 24 de ore, la nivel naţional, amenzi în valoare de peste 4,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Române au anunţat duminică, faptul că în ultimele 24 de ore, poliţiştii au acţionat, la nivel naţional, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 498 de acţiuni şi au intervenit la 2.412 evenimente, dintre care 2.080 au fost sesizate de cetăţeni prin 112.
“De asemenea, au fost depistate 13 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 63 de măsuri preventive.
Pentru alte nereguli constatate, poliţiştii au aplicat 11.571 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.293.163 de lei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române. 
Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 140 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 907 permise de conducere, dintre care 82 pentru alcool, 415 pentru viteză şi 22 pentru droguri.
De asemenea, au fost retrase 379 de certificate de înmatriculare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.