Poliţia Română scoate la concurs 1.900 de posturi, dintre care 1.854 vor fi ocupate prin angajări din sursă externă, iar 46 prin reîncadrări de personal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunţă, vineri, startul reîncadrărilor de personal pentru care sunt disponibile 46 de locuri la nivel naţional - câte unul în fiecare judeţ şi şase la Poliţia Capitalei - şi al angajărilor din sursă externă (1.854 de locuri la nivel naţional).
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Posturile scoase la concurs sunt repartizate la posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti.
 
Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.2 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.
 
De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de ordine publică se pot înscrie la concursul organizat.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.