Poliţia Română anunţă că, în ultima săptămână, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 144 de persoane şi au fost înregistrate 26 de înlocuiri ale măsurilor de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 22 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 126 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Tot în această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 26 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri. Într-un caz, măsura controluiui judiciar a fost înlocuită cu arestul la domiciliu, în alte două cazuri a fost înlocuită cu arestarea preventivă, în nouă cazuri a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare, iar în alt caz, cu aceea a condamnării cu suspendare.

De asemenea, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită, în patru cazuri, cu măsura arestării preventive, în şase cazuri, cu măsura condamnării cu executare şi în două cazuri cu măsura condamnării cu suspendare, iar măsura controlului judiciar pe cauţiune a fost înlocuită, într-un caz, cu internarea într-un centru educativ. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.