Poliţia face cercetări pentru vătămare corporală din culpă la Şcoala 133 din Bucureşti, unde 23 de elevi au ajuns marţi la spital după o operaţiune de dezinfecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma situaţiei înregistrate ieri, 21.01.2020, la Şcoala generală nr. 133, din sectorul 4, Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti , prin Serviciul Investigaţii Criminale al Poliţiei Sectorului 4 s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, aanunţat Poliţia Capitalei.

Elevii Şcolii 133 din Capitală au fost evacuaţi marţi,  23 dintre ei ajungând la spital cu dureri de cap, după o operaţiune de dezinfecţie făcută de Societatea Dezinfecţie şi Deratizare SRL. Primăria sectorului 4 afirmă au fost folosite substanţele BIONET A15 şi INSEKTUM şi că acestea sunt omologate. Cursurile  au fost suspendate pentru 72 de ore.  

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.