Circulaţia pe podul Giurgiu - Ruse între România-Bulgaria a fost reluată în condiţii normale, pe ambele sensuri de deplasare, anunţă joi Poliţia de Frontieră, ceea ce înseamnă că restricţiile de circulaţie impuse în intervalul orar 22.00 - 2.00 au fost ridicate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat, prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu, de către autorităţile de frontieră bulgare, că începând de astăzi, 31.08.2023, ora 13:30, lucrările de reparaţii pe partea bulgărească a podului peste fluviul Dunărea dintre Ruse şi Giurgiu-Podul Prieteniei au fost finalizate. Astfel, circulaţia pe pod între România-Bulgaria a fost reluată în condiţii normale, pe ambele sensuri de deplasare”, anunţă joi Poliţia de Frontieră.

Instituţia recomandă cetăţenilor, pentru evitarea aglomerărilor, tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional şi utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro.

De asemenea, recomandă pregătirea din timp a documentelor de călătorie în vederea scurtării timpului de control.

Începând din 28 august, circulaţia autovehiculelor pe Podul peste Dunăre de la Giurgiu - Ruse a fost restricţionată timp de patru ore noaptea, în intervalul orar 22:00 - 02:00. Suspendarea temporară a circulaţiei a fost cauzată de necesitatea realizării unor lucrări de reparaţii urgente la rosturile şi panourile de beton ale podului, pe secţiunea bulgară, conform MAE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.