Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 29 de cetăţeni din provenind din diferite state din Africa si Asia care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni turci, ambii conducând ansambluri rutiere înmatriculate în Turcia şi Olanda. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, obiecte de mobilier şi produse din metal pentru societăţi comerciale din Olanda”, a transmis, marţi, Poliţia de Frontieră.  

Sursa citată a precizat că, la controlul amănunţit al camioanelor, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, respectiv în lăzile de depozitare din părţile laterale ale semiremorcii, douăzeci şi nouă de cetăţeni străini, în total. 

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din diferite state (Siria, Turcia, India, Bangladesh, Guineea, Congo, Yemen, Eritreea, Somalia), cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.