Poliţia Capitalei şi Jandarmeria anunţă că verificările făcute de cele două instituţii privind respectarea regulilor impuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 vor continua şi zilele următoare. "Pe lângă rolul de informare, acolo unde se persistă în încălcarea legii, vom acţiona cu fermitate şi vom aplica sancţiunile legale", a afirmat şeful Poliţiei Capitalei, comisarul şef Bogdan Berechet. La rândul său, comandantul Jandarmeriei Bucureşti, colonelul Ionel Cătălin Stegăroiu, a transmis: "Aveţi încredere în autorităţile statului român că merg pe un plan bine stabilit pentru combaterea acestei pandemii".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei şi Jandarmeriei Capitalei au declarat, duminică seară, că sute de angajaţi ai celor două instituţii acţionează pentru combaterea şi prevenirea efectelor pandemiei.
 
"Pe lângă rolul de informare, acolo unde se persistă în încălcarea legii, vom acţiona cu fermitate şi vom aplica sancţiunile legale”, a afirmat şeful Poliţiei Capitalei, comisarul şef Bogdan Berechet.
 
Anunţul a fost făcut în contextul intrării în vigoare, duminică seară, a noilor restricţii privind circulaţia persoanelor şi funcţionarea agenţilor economici în Capitală.
 
"Suntem la datorie, vă rugăm să purtaţi masca, să păstraţi distanţarea fizică şi totodată să încercaţi să respectaţi regulile pe cât posibil pentru sănătatea dumneavoastră, în primul rând, dar şi a comunităţii”, a declarat şeful Poliţiei Capitalei, comisarul şef Bogdan Berechet. 
 
La rândul său, colonelul Ionel Cătălin Stegăroiu, comandant al Jandarmeriei Bucureşti, a îndemnat la respectarea regulilor.
 
"Facem eforturi pentru a explica populaţiei nevoia de a respecta regulile de protecţie anti-COVID. Mesajul meu şi recomandarea mea este să respectăm cu toţii aceste reguli, să aveţi încredere în autorităţile statului român că merg pe un plan bine stabilit pentru combaterea acestei pandemii", a afirmat el.
 
Acesta a precizat că Jandarmeria Capitalei colaborează cu Poliţia pentru a veni în sprijinul populaţiei şi pentru combaterea pandemiei. 
 
"Vom continua cu acest sistem atât cât este nevoie. Şi în zilele următoare veţi vedea acelaşi dispozitiv în municipiul Bucureşti. La acest moment avem 500 de jandarmi doar pentru misiuni de prevenire şi combatere a pandemiei, vom continua cu această cifră şi în zilele următoare”, a precizat şeful Jandarmeriei Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.