Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti anunţă că aproximativ 5.000 de poliţişti, împreună cu jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai altor structuri MAI asigură măsurile de protecţie şi siguranţă publică la alegerile parlamentare. Sursa citată mai spune că a fost efectuat transportul buletinelor de vot către secţiile organizate la nivelul Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pentru a ne asigura că nu există incidente pe parcursul acestei activităţi, toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest şi de asemenea au fost verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât şi ale autoturismelor de transport. După ce buletinele au ajuns în siguranţă la secţiile organizate, sunt  preluate posturile dedicate, şi aici vorbim despre măsurile de protecţie ale obiectivelor atribuite, adică spaţiile unde sunt organizate secţiile de votare”, mai transmite DGPMB, într-un comunicat de presă.

Poliţia Capitalei face apel şi readuce în atenţie prevederile Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19: purtarea măştii de protecţie în mod corect şi păstrarea distanţării fizice. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.