Primăria Arad anunţă că podul de pontoane care asigură traversarea râului Mureş spre „Trei Insule” a fost avariat în cursul zilei de vineri, zona fiind izolată în cel mai scurt timp de către Poliţia Locală. Primăria transmite celor care doresc să ajungă la zona de agrement să nu se aventureze folosind acest pod deoarece îşi pun viaţa în pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Podul de pontoane care asigură traversarea râului Mureş spre „Trei Insule” a fost avariat în cursul acestei zile. Zona a fost izolată în cel mai scurt timp de către Poliţia Locală”, anunţă Primăria Arad.

Primăria transmite celor care doresc să ajungă la zona de agrement să nu se aventureze folosind acest pod deoarece îşi pun viaţa în pericol.

”Recomandarea noastră este de a se opta exclusiv pentru ruta alternativă prin Zădăreni. Între timp se fac demersuri pentru remedierea situaţiei cu echipe specializate”, spune Primăria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.