Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, anunţă că vine în sprijinul persoanelor fără adăpost care sunt expuse temperaturilor scăzute din aceste zile, iar echipele DGASMB sunt în permanenţă în teren şi distribuie ceai, supă caldă, îmbrăcăminte groasă şi încălţăminte pentru oamenii care refuză preluarea şi cazarea într-un centru social. Primăria arată că noaptea trecută, au fost depistate 11 persoane fără adăpost, dintre care 2 au fost de acord să fie preluate de DGASPC Sector 6 şi S.A.B.I.F, iar celelalte au refuzat instituţionalizarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, vine în sprijinul persoanelor fără adăpost care sunt expuse temperaturilor scăzute din aceste zile. Echipele DGASMB sunt în permanenţă în teren şi distribuie ceai, supă caldă, îmbrăcăminte groasă şi încălţăminte pentru oamenii care refuză preluarea şi cazarea într-un centru social”, transmite Primăria Capitalei.

De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti acţionează pentru identificarea acestora.

PMB precizează că ”noaptea trecută, au fost depistate 11 persoane, dintre care 2 au fost de acord să fie preluate de DGASPC Sector 6 şi S.A.B.I.F, iar celelalte au refuzat instituţionalizarea, motiv pentru care locaţiile acestora au fost transmise echipelor DGASMB pentru monitorizare”.

”În prezent, în cele două centre pentru persoanele fără adăpost ale DGASMB sunt cazate 159 de persoane, 32 femei în centrul pentru femei de pe str. Mitropolit Filaret şi 127 persoane în adăpostul “Sfântul Ioan”. Bucureştenii pot semnala prezenţa acestora pe stradă la numărul de telefon 021/9524, pentru a fi preluate şi transportate la centrele sociale ale Capitalei”, arată Primăria Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.